Supervisie gericht op het vergroten van competenties

     met een persoonlijke en doelgerichte aanpak

Locatie

Supervisie is op drie manieren mogelijk: op locatie (bij mij of bij u), online, of blended (mix tussen online en op locatie).

Op locatie

U bent welkom voor supervisie op mijn thuisadres in Westervoort. Mijn woning is goed bereikbaar via het OV. Vanaf Arnhem Centraal station reist u met de stoptrein richting Doetinchem en stapt u uit bij station Westervoort. U wandelt maximaal 15 minuten. Indien u met de auto reist, is er voldoende parkeergelegenheid rondom de woning.  

De supervisie vindt plaats op de eerste verdieping. Indien u niet in de gelegenheid bent om trap te lopen, zullen we nadere afspraken maken over de locatie van de supervisie. 

Online

Supervisie is mogelijk via beeldbellen. In de meeste gevallen beweeg ik mee met de software naar wens van de supervisant. In andere gevallen gebruik ik het programma Teams. Via scherm delen kan u het benodigde materiaal laten zien. U kunt ook voor een combinatie tussen online en op locatie kiezen, door deze bijvoorbeeld om-en-om te plannen. 

Bij u

In overleg is het mogelijk om tot een straal van 40km rondom mijn thuisadres naar u toe te reizen. Hiervoor reken ik een vergoeding voor reiskosten en -tijd . Hierover kunt u contact met mij zoeken.